- Als hulpslager zal je instaan voor het bereiden van gerechten;
- het aanvullen van de vleestoog indien nodig;
- het proper en ordelijk houden van de werkplek.
Jouw profiel
- Een eerste werkervaring is een pluspunt.
- Je bent flexibel ingesteld naar de werkuren toe, met de feestdagen is het extra druk;
- je hecht veel belang aan hygiëne en netheid;
- je kan goed samenwerken met andere collega's.
Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, ...)
Karkassen of stukken vlees ontvangen en controleren
Karkassen en stukken vlees verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken,…)
Stukken vlees klein snijden, klieven of hakken
Braadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, ... maken
Aanbod
- Voltijdse functie;
- zondag heb je vrijaf;
- optie vast;
- je komt terecht in een familiale KMO.
Solliciteren
Michelle Van Doorslaer
052 499 290
londerzeel@go4jobs.be